Lansinoh

Prikazuje se svih 20 rezultata

Ukratko o brendu

Lansinoh obitelj prije više od 30 godina osnovala je majka koja je dojila, Resheda Hagen. Nakon što je 1978. godine u Portlandu (Oregon) rodila prvo dijete, susrela se s onim zbog čega je poslije nastala Lansinoh avantura.

Resheda je dojila, ali nakon nekoliko dana njezine su bradavice od nježnih postale izrazito bolne. Pošto nije mogla doći do nečega što bi joj olakšalo bolove, razmišljala je o odustajanju. Dobila je preporuku da pokuša s lanolinom, ali lanolin nije bio dostupan u trgovinama.

Reshedin suprug bio je doktor i uspio je doći do male zdjelice u bolničkoj apoteci. Nakon što je na bolne bradavice nanijela lanolin, njegova je supruga osjetila momentalno olakšanje. Njezine su se bradavice u nekoliko dana oporavile i nastavila je uspješno dojiti, nakon čega je postala zagovornica benefita čistog lanolina kao tretmana za bolne bradavice majki koje doje.

Godine 1984. osnovala je kompaniju kako bi majkama koje doje ponudila sigurnu i efikasnu alternativu kozmetičkim proizvodima koji su bili dostupni za bolne bradavice i koji su bili glavni razlog za neuspjehe u uspostavljanju odnosa dojenja između majke i djeteta.

Lansinoh proizvode odlikuje vrhunska kvaliteta i promišljen dizajn. Proizvodi su namijenjeni za podršku dojenju i mogu se podijeliti u četiri skupine: njega, izdajanje, pohrana i hranjenje.

Facebook Lansinoh BiH / Instagram Lansinoh BiH