LANSINOH dude za bočicu

Na temelju 50-godišnjih istraživanja, NaturalWave® dude za bočice dizajnirane su tako da potiču iste peristaltičke pokrete jezikom koje bebe koriste na grudima. Tako se smanjuju problemi prijelaza s bočice natrag na prsa i potiče dobar oralni razvoj.

Kategorija:

Opis

50 godina opsežnih istraživanja pokazalo je da način sisanja kod beba sadrži tri ključna koraka: prihvaćanje dojke, peristaltičko kretanje jezikom (u kojem se jezik bebe kreće valovito) i gutanje.

Također je postalo jasno da beba treba biti u mogućnosti izvoditi peristaltičke pokrete jezikom kako bi se potaknuo prirodan oralni razvoj i razvoj čeljusti.

NaturalWave® dude za bočice posebno su dizajnirane s ovim na umu kako bi beba mogla oponašati iste pokrete jezikom i lako se prebaciti s grudi na bočicu te ponovo natrag. Kao i sa svim Lansinoh proizvodima, NaturalWave® duda za bočice kreirana je tako da mamama omogući dugotrajnije dojenje dajući im slobodu izdajanja i hranjenja mlijekom sa smanjenim rizikom problema s prijelazom s dojenja na hranjenje iz bočice.

Lansinoh NaturalWave® dude za bočice klinički dokazano potiču ovaj prirodni način hranjenja.

Podjeli s prijateljima