LANSINOH kompaktna jednostruka električna pumpa za izdajanje

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa za izdajanje puna je snage, ali mala, lagana i jednostavna za ponijeti u torbici kada ste izvan doma. Dvofazna tehnologija koja oponaša prirodan način bebina dojenja i 5 nivoa sisanja znače maksimalnu udobnost za mamu tokom izdajanja.

Kategorija:

Opis

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa za izdajanje idealna je za suvremene zauzete mame, koje su uvijek u pokretu i nemaju puno vremena.

Promišljeno dizajnirana, pumpa je lagana, kompaktna, diskretna i kompatibilna s mikro USB adapterom ili mrežnim kabelom, što je čini savršenom za korištenje kada ste izvan doma.

Jednostavna za upotrebu, s prikladnim LED indikatorom koji pokazuje snagu sisanja i kontrolama na vrhu kutije za pojačavanje ili smanjivanje nivoa sisanja.

Faza otpuštanja i faza izdajanja

Kada bebe doje, one započnu s brzim sisanjem kako bi potaknule otpuštanje i protok vašeg mlijeka. Jednom kada se vaše mlijeko otpusti, beba mlijeko siše sporijim, dubljim povlačenjima. Kako bi simulirala ovaj prirodni ritam, Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa nudi 2 faze – fazu otpuštanja i fazu izdajanja.

Faza otpuštanja je brži način pumpanja koji oponaša kratke, brze poteze koje vaša beba koristi kako bi potaknula protok mlijeka.
Faza izdajanja oponaša sporije, dublje poteze bebe pri hranjenju, s 5 prilagodljivih nivoa sisanja koji mogu biti prilagođeni prema vašoj ugodi.

Jednostavna za upotrebu

Kada se ova pumpa uključi, ona će s radom započeti u fazi otpuštanja mlijeka, na nivou 3 i automatski će se prebaciti u fazu izdajanja nakon 2 minute, što znači da ne morate ni pritisnuti dugme (ako ne želite). Možete promijeniti na fazu izdajanja u bilo kojem trenutku, ako vaše mlijeko počne teći i prije 2-minutne tranzicije.

Pumpa se automatski isključuje ako se ostavi bez akcije više od 60 minuta.

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa dolazi s ComfortFit™ silikonskim lijevkom za prsa u standardnoj veličini (25 mm), koji je mekan i savitljiv po rubovima kako bi se obavio oko dojke.

Kompatibilna s Lansinoh vrećicama za pohranu mlijeka

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa može se koristiti s Lansinoh vrećicama za pohranu mlijeka, omogućujući vam uštedu vremena i prevenciju od nespretnih prelijevanja mlijeka ili prolijevanja direktnim pumpanjem.

Vrećice mogu sjajno poslužiti i kad ste izvan doma te s malo prostora za bočice za pohranu.

Značajke

  • 5 prilagodljivih nivoa i ritmova sisanja, oponaša način na koji beba prirodno doji, maksimizira proizvodnju mlijeka i omogućuje majci da prilagodi snagu prema vlastitoj ugodi.
  • Uključuje ComfortfitTM lijevak za prsa za osiguranje ugodnog pumpanja.
  • Mali i lagan oblik s mikro USB adapterom; idealna za upotrebu kada ste doma ili na putu.
  • Jednostavna za korištenje s manje dijelova za čišćenje, štedi vrijeme za zauzete mame.
  • Uključuje NaturalWave dudu za bočice (s poklopcem) – pomaže održavanju uspostavljenog načina dojenja.
  • Bez bisfenola A i bisfenola S.
  • ComfortFitTM mekani silikonski lijevak za prsa – sigurno zatvaranje i ugodno prianjanje za učinkovitije pumpanje.
  • Izdajanje, pohrana i hranjenje – jedna bočica za izdajanje, pohranu i hranjenje za prikladnu i jednostavnu upotrebu (uključen i disk za brtvljenje pri pohrani te NaturalWave duda za bočice).
  • LED indikator za jasno vidljive postavke, danju ili noću.

Podjeli s prijateljima