LANSINOH vrećice za pohranu izdojenog mlijeka

Lansinoh nove i poboljšane vrećice za pohranu izdojenog mlijeka savršene su za mame koje mlijeko žele pohraniti u frižideru, polegnuto ili uspravno.

Kategorija:

Opis

Uz pomoć bilo koje Lansinoh pumpe možete se izdajati direktno u Lansinoh vrećice za pohranu izdojenog mlijeka, samo se uvjerite da vaše Lansinoh® vrećice za pohranu izdojenog mlijeka imaju bijele i ljubičaste cvjetove te bijelu liniju iznad loga. Ako vaša vrećica nema ovaj dizajn, nije pogodna za izdajanje direktno u vrećicu.

Vrećice su sjajan način (ako je moguće) za mame da stvore banku izdojenog mlijeka koje može biti pohranjeno dok ne zatreba. Budući da su napravljene od polietilena, sigurne su za hranjenje, što znači da toksini ne mogu doprijeti do mlijeka.

Lansinoh® vrećice sada dolaze s higijenskim i sigurnim te providnim zatvaračem koji sprečava prolijevanje na vrhu.

Vrećice imaju i dvostruko zatvorene bočne šavove za dodatnu snagu te su sterilizirane i bez plastifikatora. Ne sadrže ni bisfenol A ni bisfenol S, tako da štetne supstance ne mogu kontaminirati pohranjeno majčino mlijeko.

Dvostruki patent zatvarač omogućava sigurno brtvljenje, a jednostavan lijevak minimizira šanse za prolijevanje – na vrećici je čak i prikladna kartica za bilježenje datuma izdajanja i „iskoristiti do“ datuma kako bi mame na lak način mogle pratiti koliko dugo je mlijeko pohranjeno.

Pakovanje: 25 KOM.

Direktno izdajanje u vrećice

U priloženom videu pogledajte kako se izdojiti direktno u Lansinoh vrećice za pohranu mlijeka:

 

Podjeli s prijateljima