Home  /  O nama

Firma COLPHARM d.o.o. osnovana je 2008. godine kao obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Širokom Brijegu. Smješteni smo u novoizgrađenom namjenskom objektu koji zadovoljava sve suvremene zahtjeve i standarde u distribuciji lijekova, medicinskih sredstava i kozmetike.

Osnovna djelatnost poduzeća je velepromet lijekova, medicinskih sredstava te kozmetičkih proizvoda. Iako mlado  poduzeće, predanim radom i kvalitetnom uslugom pronašli smo svoje mjesto na tržištu farmaceutskih proizvoda u Bosni i Hercegovini.

Ekskluzivni smo zastupnici renomiranih svjetskih proizvođača i brendova Bioderma, Sterimar, Lansinoh, IAP Pharma te drugih.

Naš poslovni model zasnovan je na znanju, iskustvu i velikoj posvećenosti, a najveća vrijednost naše firme su naši zaposlenici. Njihov predan rad, strast, entuzijazam i proaktivnost glavni su pokretači razvoja našeg poslovanja.

Fokusirani smo na pozicioniranje, izgradnju i kompletnu brigu za brendove koje zastupamo te djelujemo s dugoročnim ciljem postizanja stalnog rasta i povećanja njihove vrijednosti.

Naš cilj je razvijati se kao veledrogerija, snabdijevajući naše kupce kvalitetnim proizvodima uz prihvatljivu cijenu.

Colpharm danas

Kao i na početku, i danas smo snažno posvećeni prodaji, distribuciji, pozicioniranju i marketingu premium brendova na zahtjevnom tržištu Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući našem predanom timu, razvili smo snažne veze s našim kupcima.

Naši glavni prodajni kanali su apoteke, veledrogerije, specijalizirane prodavnice i drogerije.

Temelj našeg uspjeha su naši zaposlenici, naši partneri te poštivanje i primjena jedinstvenih filozofija i strategija svakog brenda. S tim na umu, održavamo najviše standarde u našim djelatnostima te pomičemo granice kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca i vlastite ciljeve.

Naš prodajni tim čine ljudi s biomedicinskim zvanjima koji pokrivaju cijeli teritorij Bosne i Hercegovine.

Budućnost

Mi budućnost ne predviđamo, nego stvaramo. Kontinuirano usavršavamo poslovanje i osluškujemo potrebe naših partnera. Neprekidno tragamo za novim proizvodima koji mogu donijeti nove vrijednosti našim kupcima i koji su komplementarni onima koje već imamo u portfoliju.

Naša vizija

Usmjerenost prema budućnosti i posvećenost održivom rastu utemeljenom na trajnom razvoju. Poželjan poslodavac i nezaobilazan partner u domenu zdravlja i ljepote.

Naša misija

Izgradnjom i razvijanjem kvalitetnih i trajnih poslovnih odnosa sa svim partnerima stvarati inspirativno okruženje i osigurati dostupnost proizvoda vrhunske kvalitete za širu zajednicu.

Naše vrijednosti

Vjerujemo u ljude i poštujemo svaku individuu. Strastveni smo prema izvrsnosti i izuzetno cijenimo osobno usavršavanje. Djelujemo iskreno i s integritetom.

2008.

Colpharm d.o.o. započinje s veleprodajom lijekova, medicinskih sredstava i kozmetike

Ekskluzivni uvoznik i distributer brendova Bioderma i Sterimar

2010.
2012.

Ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Sudocrem

Ekskluzivni uvoznik i distributer I Need You naočala za čitanje

2014.
2017.

Ekskluzivni uvoznik i distributer brenda IAP Pharma

Ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Albert Andre

2018.
2019.

Ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Lansinoh

Ekskluzivni uvoznik i distributer brenda BIOMD

2021
2022

Ekskluzivni uvoznik i distributer brendova Tonimer i Neoviderm