LANSINOH pumpica sakupljač mlijeka

Uz Lansinoh pumpicu sakupljač mlijeka sačuvajte svaku kapljicu vašeg mlijeka. Lagana, prenosiva i dovoljno mala za ponijeti u torbi za svakodnevnu i diskretnu upotrebu. Jednostavna za upotrebu i čišćenje i s praktičnim remenom za vrat za sigurno skupljanje mlijeka.

Kategorija:

Opis

Uobičajeno je curenje mlijeka iz jedne dojke dok se istovremeno hrani ili izdaja iz druge.

Vjerujemo da je ovo prava šteta pa je Lansinoh pumpica sakupljač mlijeka dizajnirana tako da sačuva svaku kap majčinog mlijeka za buduće potrebe.

Jednostavna za upotrebu

Lagan, prenosiv i jednostavan dizajn znači da pumpicu možete ponijeti u svojoj torbici kada ste izvan doma.

Pumpicu sakupljač mlijeka moguće je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz grudi stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Ovaj proizvod prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima.

Dodatnu sigurnost čini vratni remen pričvršćen na pumpicu sakupljač mlijeka, koji se može staviti oko vrata kako bi se osiguralo da vaše mlijeko ostane sigurno unatoč bebinom pomicanju i guranju pumpice.

Poklopac može biti iskorišten tako da spriječi ulazak prljavštine ili kao podloga za stajanje pumpice sakupljača mlijeka. Dodatno, baza pumpice se zbog protukliznog dna može pričvrstiti na glatku površinu, što znači da više nema prolijevanja dragocjenog mlijeka.

Za bolje iskustvo izdajanja

Zbog prirodnog načina na koji vaše tijelo otpušta mlijeko, količina masnoće u mlijeku dostupnom bebi postupno se mijenja kako hranjenje ide dalje.

Zato preporučamo da mlijeko prikupljeno Lansinoh pumpicom sakupljačem mlijeka pomiješate s izdojenim mlijekom biste osigurali maksimalne hranjive vrijednosti dok hranite vašu bebu.

Podjeli s prijateljima