LANSINOH perivi jastučići za dojilje

Lansinoh perivi jastučići za dojilje superiorni su u apsorpciji i super-meki, osiguravajući višekratnu zaštitu od curenja, pranje nakon pranja. Kapljičasti oblik jastučića jamči ugodnije pristajanje i bolje pozicioniranje na grudi i bradavice za maksimalnu zaštitu protiv curenja.

Kategorija:

Opis

Lansinoh perivi jastučići za dojilje koriste troslojnu zaštitnu tehnologiju koja štiti od curenja:

  1. mekani gornji sloj za superiornu udobnost čak i na najosjetljivijoj koži,
  2. jedinstvenu apsorbirajuću mješavinu s bambusovim vlaknima u jezgri za brzu apsorpciju, i
  3. vodootporni vanjski sloj za sigurnost tokom dana.

Kapljičasti oblik jastučića jamči ugodnije pristajanje i bolje pozicioniranje na grudi i bradavice za maksimalnu zaštitu protiv curenja. Jastučići su sjajni za imati u bolničkoj torbici i koristiti od ranih dana.

Prikladni i laki za održavati, perivi jastučići za dojilje mogu se umetnuti u mrežastu vrećicu za pranje i oprati u mašini za veš na 40 ℃.

Jednostavni za upotrebu

Umetnite jastučiće u grudnjak ili top za dojenje sa super-mekom mrežastom stranom okrenutom prema koži i Lansinoh srcem okrenutim prema van. Zamijenite jastučiće kada se natope i operite u mašini za veš nakon svake upotrebe. Za najbolje rezultate, smjestite jastučiće u mrežicu za pranje.

Perivi u mašini za veš na 40 ℃. Prati bez omekšivača i izbjeljivača. Sušite položeno. Ne peglati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici.

Sastav tkanine: Sprijeda: 100% poliester. Unutrašnjost: 75% bambusova vlakna, 25% poliester. Straga i obrub: 100% poliester s termoplastičnim poliuretanom.

Pakovanje: 4 KOM (bijeli) i 8 KOM (rozi i crni).

Podjeli s prijateljima