LANSINOH sakupljač mlijeka

Uz Lansinoh sakupljač mlijeka sačuvajte svaku kapljicu vašeg mlijeka. Lagan, prenosiv i dovoljno mali za ponijeti u torbi za svakodnevnu i diskretnu upotrebu. Jednostavan za upotrebu i čišćenje i s praktičnim remenom za vrat za sigurno skupljanje mlijeka.

Kategorija:

Opis

Uobičajeno je curenje mlijeka iz jedne dojke dok se istovremeno hrani ili izdaja iz druge.

Vjerujemo da je ovo prava šteta pa je Lansinoh sakupljač mlijeka dizajniran tako da sačuva svaku kap majčinog mlijeka za buduće potrebe.

Jednostavan za upotrebu

Lagan, prenosiv i jednostavan dizajn znači da ga možete ponijeti u svojoj torbici kada ste izvan doma.

Sakupljač mlijeka moguće je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz grudi stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Sakupljač mlijeka prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima.

Dodatnu sigurnost čini vratni remen pričvršćen na sakupljač mlijeka, koji se može staviti oko vrata kako bi se osiguralo da vaše mlijeko ostane sigurno unatoč bebinom pomicanju i guranju pumpice.

Poklopac sakupljača mlijeka može biti iskorišten tako da spriječi ulazak prljavštine ili kao podloga za stajanje sakupljača. Dodatno, baza sakupljača mlijeka se zbog protukliznog dna može pričvrstiti na glatku površinu, što znači da više nema prolijevanja dragocjenog mlijeka.

Za bolje iskustvo izdajanja

Zbog prirodnog načina na koji vaše tijelo otpušta mlijeko, količina masnoće u mlijeku dostupnom bebi postupno se mijenja kako hranjenje ide dalje.

Zato preporučamo da mlijeko prikupljeno Lansinoh sakupljačem mlijeka pomiješate s izdojenim mlijekom biste osigurali maksimalne hranjive vrijednosti dok hranite vašu bebu.

Podjeli s prijateljima