neoVIDERM EMULZIJA ZA OŠTEĆENU KOŽU, 100 ml

Višenamjenska emulzija za oštećenu kožu.

Kategorija:

Neoviderm emulzija za kožu je medicinski proizvod namijenjen oštećenoj koži beba, djece i odraslih. Preporučuje se kod opeklina od sunca, opeklina 1. i 2. stupnja, iritacije, crvenila, osipa, suhe i oštećene kože, deskvamacije, herpesa, tetovaža, kao i poslije terapije zračenjem, kemijskih i laserskih pilinga. Pridonosi dubinskoj hidrataciji kože, smiruje opekline i upalne procese, pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

Aktivni sastojci Neoviderm emulzije su betaglukan koji aktivira i regenerira obrambene procese kože, hijaluronska kiselina koja stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira, te alginat koji održava kožu vlažnom i hidratiziranom, održava postojanu temperaturu i upija eventualne eksudate. Alginat ima izrazito antibakterijsko djelovanje, učvršćuje kožu, bogat je oligomineralima i vitaminima B i C. Doprinosi površinskom učinku zaglađivanja i povećanja elastičnosti kože.

Sastav

Beta Glucan (5% Plerasan™), Alginate 0.7% (Sodium Alginate/Tea Alginate), Hyaluronic Acid, Squalane, Avocado Oil

Način primjene

Nanijeti dovoljnu količinu neoVIDERM emulzije na ozlijeđeno područje te ostaviti da se upije. Prema potrebi, ponoviti postupak. Koristiti više puta dnevno, dok se koža ne oporavi ili prema savjetu doktora. Kod opeklina ohladiti područje mlazom vode barem 15 minuta, osušiti zahvaćeno područje i nanijeti neoVIDERM. Kod radioterapije, nanijeti minimalno 3 sata prije te odmah nakon terapije.

Upozorenja: U slučaju preosjetljivosti na komponente, ne koristiti proizvod. Ne koristiti u slučaju inficiranih rana i/ili krvarenja. Kod velikih opeklina i čireva, posavjetovati se s doktorom prije upotrebe.
Pakovanje: neoVIDERM EMULZIJA ZA OŠTEĆENU KOŽU dostupna je u apotekama, u pakovanju od 100 ml.

Podjeli s prijateljima